Bloody British History: Stafford / Nejlevnější knihy
Bloody British History: Stafford

Kód: 01333292

Bloody British History: Stafford

Autor Anthony Poulton-Smith

From its earliest beginnings through to the last days of the Second World War, Staffordshire's county town has seen more than its fair share of gore. Featuring life - and death - at Stafford Gaol, the sanguineous siege of the cast ... celý popis

342

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Bloody British History: Stafford

Nákupem získáte 34 bodů

Anotace knihy

From its earliest beginnings through to the last days of the Second World War, Staffordshire's county town has seen more than its fair share of gore. Featuring life - and death - at Stafford Gaol, the sanguineous siege of the castle and many other tragic true tales from history, you'll never see it in the same way again!

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Humanities History History: specific events & topics

342



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: