Biotechnology of Lactic Acid Bacteria - Novel Applications 2e / Nejlevnější knihy
Biotechnology of Lactic Acid Bacteria - Novel Applications 2e

Kód: 03025748

Biotechnology of Lactic Acid Bacteria - Novel Applications 2e

Autor Fernanda Mozzi

Lactic acid bacteria (LAB) have historically been used as starter cultures for the production of fermented foods, especially dairy products.

6275


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Biotechnology of Lactic Acid Bacteria - Novel Applications 2e

Nákupem získáte 628 bodů

Anotace knihy

Lactic acid bacteria (LAB) have historically been used as starter cultures for the production of fermented foods, especially dairy products.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Microbiology (non-medical)

6275

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: