Biology of Indian Morels / Nejlevnější knihy
Biology of Indian Morels

Kód: 05146475

Biology of Indian Morels

Autor T. N. Lakhanpal, Onkar Shad, Monika Rana

The morels is one of the most delicious and costliest wild edible mushrooms of the world. During the last century significant advances have been made in the study of morel biology with the sole aim of artificial cultivation. But a ... celý popis

4605

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Biology of Indian Morels

Nákupem získáte 461 bodů

Anotace knihy

The morels is one of the most delicious and costliest wild edible mushrooms of the world. During the last century significant advances have been made in the study of morel biology with the sole aim of artificial cultivation. But all efforts to domesticate them have not been wholly fruitful. This book is an attempt to compile all the relevant information on morel biology so that more interest in morel research is stimulated ultimately paving the way for cultivation. The monograph contains 14 chapters; each chapter is devoted to and provides original information and observations on various aspects of morel biology. It begins with an overview of morel biology followed by the life cycle pattern, classical and molecular systematic treatment, ecology, physiology, mycorrhizal and rhizomorphospheric relationships, nutritive and nutraceutical profile, observations and ethno-mycological and sociobiological impact, cytology of ascus development and the culinary aspects of morel consumption. The objective is to offer a detailed account of different aspects of morel biology and biodiversity. All the chapters are documented with tables, figures and original color photographs.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Mycology, fungi (non-medical)

4605

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: