Biological Functions of Carbohydrates / Nejlevnější knihy
Biological Functions of Carbohydrates

Kód: 01375746

Biological Functions of Carbohydrates

Autor D.J. Candy

The study of carbohydrates in biology is one of the longest-established aspects of the subject. In consequence, it is treated in most text books of biology and biochemistry~at least at an elementary level. However, certain areas o ... celý popis

2258

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Biological Functions of Carbohydrates

Nákupem získáte 226 bodů

Anotace knihy

The study of carbohydrates in biology is one of the longest-established aspects of the subject. In consequence, it is treated in most text books of biology and biochemistry~at least at an elementary level. However, certain areas of carbohydrate biochemistry have expanded rapidly over the past few years as a result of intense research activity. Such advances make this an opportune time to draw together the newer ideas of carbohydrate functions and to present them within a framework of established knowledge. This book describes the role of carbohydrates in biology at a level which is suitable for undergraduate students in biochemistry, biology and the medical sciences. The subject is treated to the final-year level although, inevitably, advanced students will wish to expand their knowledge of particular topics by use of the reading list provided as an appendix. Two areas are particularly emphasized. The first is the metabolic reactions of carbohydrates and the functions of such reactions in the organism. Here the regulation of metabolism in response to different physiological requirements is stressed, and concepts of compartmentation and transport are explored. The second area is concerned with the metabolism and functions of carbohydrate polymers. Here there has been a rapid expansion of research, particularly into the role of specific interactions of carbohydrates which occur, for example, at cell surfaces.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Biochemistry

2258

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: