Biointerface Characterization by Advanced IR Spectroscopy / Nejlevnější knihy
Biointerface Characterization by Advanced IR Spectroscopy

Kód: 04365618

Biointerface Characterization by Advanced IR Spectroscopy

Autor C-M Pradier

IR spectroscopy has become without any doubt a key technique to answer questions raised when studying the interaction of proteins or peptides with solid surfaces for a fundamental point of view as well as for technological applica ... celý popis

5172


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Biointerface Characterization by Advanced IR Spectroscopy

Nákupem získáte 517 bodů

Anotace knihy

IR spectroscopy has become without any doubt a key technique to answer questions raised when studying the interaction of proteins or peptides with solid surfaces for a fundamental point of view as well as for technological applications. Principle, experimental set ups, parameters and interpretation rules of several advanced IR-based techniques; application to biointerface characterisation through the presentation of recent examples, will be given in this book. It will describe how to characterise amino acids, protein or bacterial strain interactions with metal and oxide surfaces, by using infrared spectroscopy, in vacuum, in the air or in an aqueous medium. Results will highlight the performances and perspectives of the technique. This title: includes description of the principles, expermental setups and parameter interpretation, and the theory for several advanced IR-based techniques for interface characterisation; contains examples which demonstrate the capacity, potential and limits of the IR techniques; helps finding the most adequate mode of analysis; contains examples; and, contains a glossary by techniques and by keywords.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry Analytical chemistry

5172

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: