Biochemical and Chemical Changes of Fermented Melon Seeds / Nejlevnější knihy
Biochemical and Chemical Changes of Fermented Melon Seeds

Kód: 02941112

Biochemical and Chemical Changes of Fermented Melon Seeds

Autor Akinkunmi Apena

By any standard this book is outstanding, it explains the quest of developing countries to make the progress in meeting the Millennium Development goals, especially in eradicating extreme poverty and hunger in particular, has call ... celý popis

908


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Biochemical and Chemical Changes of Fermented Melon Seeds

Nákupem získáte 91 bodů

Anotace knihy

By any standard this book is outstanding, it explains the quest of developing countries to make the progress in meeting the Millennium Development goals, especially in eradicating extreme poverty and hunger in particular, has called for aggressive research into some indigenous tree plants including melon seeds. Knowledge of the nutritive value of local dishes, soup ingredients and local food stuffs is necessary in order to encourage the increased cultivation and consumption of those that are highly nutritive.

Parametry knihy

908

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: