Bien cuisiner express / Nejlevnější knihy
Bien cuisiner express

Kód: 34116337

Bien cuisiner express

Autor Sylvie Girard-Lagorce

Sylvie Girard-Lagorce, écrivain et journaliste, est l'auteur à succès d'une soixantaine de livres de recettes gourmandes. Elle a notamment participé à l'écriture du Larousse gastronomique et est l'auteur de Envie de gâteaux et Env ... celý popis

820

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Bien cuisiner express

Nákupem získáte 82 bodů

Anotace knihy

Sylvie Girard-Lagorce, écrivain et journaliste, est l'auteur à succès d'une soixantaine de livres de recettes gourmandes. Elle a notamment participé à l'écriture du Larousse gastronomique et est l'auteur de Envie de gâteaux et Envie de bonbons, dans la collection "Envie" de chez Flammarion, et 100 vins de légende, chez Solar, dans la collection "100... de légende". Dans la collection "Variations gourmandes", elle est aussi l'auteur de Pause Apéro, Brochettes, Cuillères apéritives, Tartines, Épices, Curry, Verrines express et 500 recettes de sauces de A à Z.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy ve francouzštině PRATIQUES Cuisine, gastronomie

820



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: