Beef Slaughtering, Cutting and Preserving / Nejlevnější knihy
Beef Slaughtering, Cutting and Preserving

Kód: 18829708

Beef Slaughtering, Cutting and Preserving

Autor Us Dept of Agriculture

This special re-print edition of "Beef Slaughtering, Cutting and Preserving" has not been available to those interested in curing meat products, sausage making and farm butchering since it first appeared on the scene. The demand f ... celý popis

302


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Beef Slaughtering, Cutting and Preserving

Nákupem získáte 30 bodů

Anotace knihy

This special re-print edition of "Beef Slaughtering, Cutting and Preserving" has not been available to those interested in curing meat products, sausage making and farm butchering since it first appeared on the scene. The demand for this rare book has brou

Parametry knihy

302



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: