Arabinoxylan levels of prevalent hard wheat cultivars from Pakistan / Nejlevnější knihy
Arabinoxylan levels of prevalent hard wheat cultivars from Pakistan

Kód: 13513779

Arabinoxylan levels of prevalent hard wheat cultivars from Pakistan

Autor Qurrat-ul-Ain Akbar, Shahid Yousaf, Saqib Arif

Arabinoxylans are the non-starch polysaccharides present in wheat and other cereals that include oats, barley, rye, rice and sorghum. Arabinoxylans are important component of wheat that not only have certain nutraceutical value bu ... celý popis

908


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Arabinoxylan levels of prevalent hard wheat cultivars from Pakistan

Nákupem získáte 91 bodů

Anotace knihy

Arabinoxylans are the non-starch polysaccharides present in wheat and other cereals that include oats, barley, rye, rice and sorghum. Arabinoxylans are important component of wheat that not only have certain nutraceutical value but also possess properties that influence the processing and baking of wheat based products. Work presented in this book relates with the levels of arabinoxylan fractions in hard wheat cultivars of Pakistan. The information will be useful for the wheat industry in development of functional products and also helps the wheat breeding programs in the development of arabinoxylan-enriched cultivars.

Parametry knihy

908

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: