Antioxidants in Nutrition, Health, and Disease / Nejlevnější knihy
Antioxidants in Nutrition, Health, and Disease

Kód: 04527663

Antioxidants in Nutrition, Health, and Disease

Autor John M.C. Gutteridge, Barry Halliwell

In recent years, there has been an explosion of interest about the use of 'antioxidant' nutritional supplements. Do they really defend the body against diseases? Should we all be taking vitamin E, vitamin C, or more of certain pol ... celý popis

2581


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Antioxidants in Nutrition, Health, and Disease

Nákupem získáte 258 bodů

Anotace knihy

In recent years, there has been an explosion of interest about the use of 'antioxidant' nutritional supplements. Do they really defend the body against diseases? Should we all be taking vitamin E, vitamin C, or more of certain polyunsaturated fats? Written by two leading experts in the field of free radicals in biology and medicine, this book unravels the confusion caused by many nutrition-related claims, and clarifies the situation over whether maintaining high intakes of vitamins, minerals, and other food consituents really does help protect against life-threatening diseases.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

2581

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: