Analyzing The Effects of Phytohemagglutinin on Mass Production enzyme / Nejlevnější knihy
Analyzing The Effects of Phytohemagglutinin on Mass Production enzyme

Kód: 16830605

Analyzing The Effects of Phytohemagglutinin on Mass Production enzyme

Autor Youvica Singh

The essays collected in this book include study of Phytohaemagglutinin (PHA), a lectin isolated from the red kidney beans (Phaseolus vulgaris). It appears to be involved in red cell agglutination, lymphocyte agglutination and mito ... celý popis

908


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 8-10 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Analyzing The Effects of Phytohemagglutinin on Mass Production enzyme

Nákupem získáte 91 bodů

Anotace knihy

The essays collected in this book include study of Phytohaemagglutinin (PHA), a lectin isolated from the red kidney beans (Phaseolus vulgaris). It appears to be involved in red cell agglutination, lymphocyte agglutination and mitogenic activity. PHA also helps in interferon production by white blood cells(WBC) so we hypothesized that may be PHA help in mass production of enzyme by bacterial cell or any other prokaryotic cell. PHA is isolated from beans and it is purified by using ammonium sulphate fractionation, gel permeation and Ion exchange chromatography. Protein concentration and purification fold is determined by folin-lowry and hemagglutinin activity assay respectively. Glucose is released from cellulose by the enzyme cellulase produced from microorganism in fermentation medium. This protein helps in production of cellulase enzyme.

Parametry knihy

908

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: