Analytical Techniques in Meat Science / Nejlevnější knihy
Analytical Techniques in Meat Science

Kód: 37150532

Analytical Techniques in Meat Science

Autor V. V. Kulkarni, P. S. Girish, S. B. Barbuddhe, B. M. Naveena, M. Muthukumar

4267


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Analytical Techniques in Meat Science

Nákupem získáte 427 bodů

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4267



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: