An A to Z of Vegetables and Their Cooking - Botanical, Historical and Culinary Information / Nejlevnější knihy
An A to Z of Vegetables and Their Cooking - Botanical, Historical and Culinary Information

Kód: 12153323

An A to Z of Vegetables and Their Cooking - Botanical, Historical and Culinary Information

Autor Elizabeth Lucas

This fantastic volume constitutes a must-have for all who cook with vegetables. Including a range of interesting recipes for tasty dishes, as well as chapters on botany, nutrition, history, and preparation; "An A to Z of Vegetable ... celý popis

826


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize An A to Z of Vegetables and Their Cooking - Botanical, Historical and Culinary Information

Nákupem získáte 83 bodů

Anotace knihy

This fantastic volume constitutes a must-have for all who cook with vegetables. Including a range of interesting recipes for tasty dishes, as well as chapters on botany, nutrition, history, and preparation; "An A to Z of Vegetables and their Cooking" is wo

Parametry knihy

826

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: