300 Big and Bold Barbecue and Grilling Recipes / Nejlevnější knihy
300 Big and Bold Barbecue and Grilling Recipes

Kód: 04919472

300 Big and Bold Barbecue and Grilling Recipes

Autor Judith M. Fertig

How to barbecue and grill everything from a steak to an apple. This superb collection of recipes for the barbecue and grill is not only bold, it shares many grilling secrets from expert chefs. The recipes deliver flavors that wil ... celý popis

436

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize 300 Big and Bold Barbecue and Grilling Recipes

Nákupem získáte 44 bodů

Anotace knihy

How to barbecue and grill everything from a steak to an apple. This superb collection of recipes for the barbecue and grill is not only bold, it shares many grilling secrets from expert chefs. The recipes deliver flavors that will blow away the toughest critic in the family. Each recipe has tips on how to build that bold flavor before, during and after barbecuing. The authors provide instructions for barbecuing or grilling virtually any food. From planking and rotisserie cooking to barbecuing a whole hog or lamb, from grilling "all piastra" to "alla brace," from stir-grilling to grill-roasting, from grilling foods wrapped in a banana leaf to grilling with a kiss of smoke, and from achieving a "bark" on barbecued pork shoulder to herb grilling, this book reveals all. Bringing a steak to that perfect "black and blue" or any other degree of doneness is easier than ever. Here is a sampling of the recipes, which yield delectable results every time: Slow-smoked country-style ribs Black and blue beef sirloin served over greens Red-hot grilled wings with cold Maytag blue cheese dipping sauce Lamb souvlaki with grilled pita bread and Greek yogurt sauce Arctic char with grilled lemon halves Planked shrimp with garlic chive butter and ciabatta Prairie-style smoked bison chili Brie and pepper stuffed portobellos Grilled apple rings with cider bourbon cream sauce. A special chapter is devoted to rubs, brines, mops, sops, bastes, glazes, BBQ sauces, slathers, vinaigrettes, pestos, flavored butters and dipping sauces. Also included are charts for every type of food and cooking technique as well as an encyclopedia of ingredients. This is the home chef's ultimate book on barbecue and grilling.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cooking with specific gadgets

436

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: