125 Best Italian Recipes / Nejlevnější knihy
125 Best Italian Recipes

Kód: 04919470

125 Best Italian Recipes

Autor Kathleen Sloan-MacIntosh

"Traditional Italian cuisine at its very best." Italian regional cuisine is simple, unpretentious and hearty. You can find it in the Italian countryside, where fresh local ingredients are used to create a variety of vibrant dishe ... celý popis

402

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize 125 Best Italian Recipes

Nákupem získáte 40 bodů

Anotace knihy

"Traditional Italian cuisine at its very best." Italian regional cuisine is simple, unpretentious and hearty. You can find it in the Italian countryside, where fresh local ingredients are used to create a variety of vibrant dishes. 125 Best Italian Recipes has dishes from Lombardy to Tuscany to Calabria to Sicily, each distinctive in style and sharing a refreshingly straightforward quality that appeals to virtually every palate. Some of the delicious recipes include: Minestrone Toscano; gnocchi di ricotta; spaghettini aglio olio e peperoncino (spaghettini with garlic, olive oil and chili) Risotto alla Milanese; la carbonnade (rich beef stew), saltimbocca (veal scallops with sage) Agnello e peperoni (lamb with peppers); quaglie arrosto con pancetta (quail roasted with pancetta) Polio con melanzane e pomodoro (chicken with eggplant and tomato); teglia di pesce al forno (baked swordfish); cozze gratinate (baked mussels) Spinaci saltati al limone (sauteed spinach with lemon); zucchine ripiene (stuffed zucchini) Panna cotta (cooked cream pudding); amaretti (almond biscuits); torta di noce (walnut cake). These delightfully appetizing dishes are simple to prepare, most in about 30 minutes using everyday ingredients available at local supermarkets. This is the ideal book for any home chef who wants to experience the heart and soul of Italian cooking.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine

402

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: