Introduction to Clinical Nutrition / Nejlevnější knihy
Introduction to Clinical Nutrition

Kód: 06699321

Introduction to Clinical Nutrition

Autor Vishwanath Sardesai

Dietary factors have been implicated in at least four of the ten leading causes of death in the U.S. (heart disease, cancer, diabetes, and stroke). Yet physicians frequently receive inadequate training in nutrition to properly cou ... celý popis

7588


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Introduction to Clinical Nutrition

Nákupem získáte 759 bodů

Anotace knihy

Dietary factors have been implicated in at least four of the ten leading causes of death in the U.S. (heart disease, cancer, diabetes, and stroke). Yet physicians frequently receive inadequate training in nutrition to properly counsel their patients. Written as a textbook for medical students during preclinical years, this book covers selected nutritional topics as they relate to human health and disease. New topics in this third edition include the nutritional aspects of kidney disease, alternative medicine, the benefits of exercise, diabetes and metabolic syndrome, personalized nutrition and medicine, and vegetarianism.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

7588

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: