Handbook of Food Science and Technology 1 / Nejlevnější knihy
Handbook of Food Science and Technology 1

Kód: 10812587

Handbook of Food Science and Technology 1

Autor Romain Jeantet, Dr. Pierre Schuck, Thomas Croguennec, Gerard Brule

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences.

4974


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 15-20 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Handbook of Food Science and Technology 1

Nákupem získáte 497 bodů

Anotace knihy

This book serves as a general introduction to food science and technology, based on the academic courses presented by the authors as well as their personal research experiences.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4974

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: