Wok snadno a rychle / Nejlevnější knihy
Wok snadno a rychle

Kód: 18832629

Wok snadno a rychle

Autor Ching-He Huang

Hodit suroviny do pánve a za občasného míchání připravit výtečné jídlo – to je jeden z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů vaření. A také jeden z nejzdravějších, protože při něm neztrácíme z potravin mnoho živin a nepoužíváme ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Wok snadno a rychle

Anotace knihy

Hodit suroviny do pánve a za občasného míchání připravit výtečné jídlo – to je jeden z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů vaření. A také jeden z nejzdravějších, protože při něm neztrácíme z potravin mnoho živin a nepoužíváme velké množství oleje. Potřebujeme také velmi málo vybavení – stačí jen pánev wok, nůž a prkénko. Naučte se, čím se liší obyčejná směs od té luxusní. Záleží totiž na správném načasování a pořadí, v jakém suroviny do pánve přidáváte. Vyhlášená kuchařka Ching-He Huang shromáždila sbírku lahodných pokrmů, které jsou jednoduché, výživné, chutné i cenově dostupné. Mnohé z nich jsou bezlepkové a bez laktózy, ale jsou tu i jídla pro vegetariány. Recepty se skládají jak z tradičních východních ingrediencí, tak z těch u nás běžných.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v češtině Populárně naučná pro dospělé Kuchařky a nápoje Tématické kuchařky

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: