WJEC GCSE Hospitality & Catering: My Revision Notes / Nejlevnější knihy
WJEC GCSE Hospitality & Catering: My Revision Notes

Kód: 04412147

WJEC GCSE Hospitality & Catering: My Revision Notes

Autor Judy Gardiner

The only revision guide available for students preparing to take the GCSE in Hospitality & Catering. This WJEC endorsed guide takes a topic by topic approach that will highlight the key facts students need to know in order to succ ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize WJEC GCSE Hospitality & Catering: My Revision Notes

Anotace knihy

The only revision guide available for students preparing to take the GCSE in Hospitality & Catering. This WJEC endorsed guide takes a topic by topic approach that will highlight the key facts students need to know in order to succeed. Targeted exam questions also provide plenty of opportunity for practice. It offers clear guidance for the preparation of all elements of the qualification. - Help students get to grips with difficult and confusing areas with full topic by topic support- Enable students to successfully complete coursework tasks with dedicated sections on how to complete Catering controlled assessments and Hospitality events tasks- Support in identifying the key facts of the required topics- Keep revision engaging and help to consolidate knowledge with targeted questions, revision tips and revision activities CONTENTS: Hospitality and Catering Units 1 and 2 (Catering) 1.1 The Catering Industry 1.2 Food Service 1.3 Job Roles, Employment and Training 1.4 Health, Safety and Hygiene 1.5 Legislation to include 1.6 Food Preparation 1.7 Cooking Methods 1.8 Culinary Terms and Presenting food 1.9 Nutrition and Healthy Eating 1.10 Menu Planning 1.1 1 Portion Control and Costing 1.12 Specialist Equipment 1.13 Communication and Record-keeping 1.14 Environmental issues 1.15 Food Packaging 2.2 Catering Controlled Assessments Hospitality and Catering Units 3 and 4 (Hospitality)3.1 The Hospitality Industry 3.2 Types of Service and Client Groups 3.3 Job Roles, Employment and Training 3.4 Planning for Functions and Events 3.5 Costing Menus and Events 3.6 Customer Care and Corporate Image 3.7 Standards of Service 3.8-9 Quality Assurance and Quality Control 3.10 Teamwork and Communication 3.11 Environmental Issues 4.2 Hospitality Event

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Children's, Teenage & educational Educational material Educational: Business studies & economics

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: