Kód: 12894583
Wedzenie ryb morskich oraz slodkowodnych, swiezych o mrozonych. Dokladne wskazowki na temat utrwalania ryb: solenia, peklowania i dalszej obrobki z dokladnymi recepturami.
Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Wedzenie ryb morskich oraz slodkowodnych, swiezych o mrozonych. Dokladne wskazowki na temat utrwalania ryb: solenia, peklowania i dalszej obrobki z dokladnymi recepturami.
Zařazení knihy Knihy v polštině Kucharstwo. Żywność. Gastronomia Potrawy. Napoje. Żywność
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )