Water Activity in Foods - Fundamentals and Applications / Nejlevnější knihy
Water Activity in Foods - Fundamentals and Applications

Kód: 16435579

Water Activity in Foods - Fundamentals and Applications

Autor Gustavo V. Barbosa-C?novas

This second edition of Water Activity in Foods furnishes those working within food manufacturing, quality control, and safety with a newly revised guide to water activity and its role in the preservation and processing of food ite ... celý popis

6899


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Water Activity in Foods - Fundamentals and Applications

Nákupem získáte 690 bodů

Anotace knihy

This second edition of Water Activity in Foods furnishes those working within food manufacturing, quality control, and safety with a newly revised guide to water activity and its role in the preservation and processing of food items. With clear,

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

6899

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: