Kód: 02712914
A practical guide to the Japanese flavour of unami, which has been used in cuisines around the world. With 36 recipes from top chefs such as Heston Blumenthal and David Kinch, colour photos throughout by Akira Saito, and forewords ... celý popis
983 Kč
Dostupnost:
50 % šanceZadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 98 bodů
A practical guide to the Japanese flavour of unami, which has been used in cuisines around the world. With 36 recipes from top chefs such as Heston Blumenthal and David Kinch, colour photos throughout by Akira Saito, and forewords by Thomas Keller and Harold McGee.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes
983 Kč
Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 3441 dalších
Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s jejich užíváním. Více informací
Dobré na všech stránkách
Nákupní košík ( prázdný )