Thwarting Consumer Choice / Nejlevnější knihy
Thwarting Consumer Choice

Kód: 04942638

Thwarting Consumer Choice

Autor Guy A. Cardineau, Thomas P. Redick

Are consumers entitled to full disclosure about what is in their food? Many countries, including key U.S. trading partners in Europe and Asia, have adopted mandatory labeling laws for genetically modified crops such as corn and so ... celý popis

1317

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Thwarting Consumer Choice

Nákupem získáte 132 bodů

Anotace knihy

Are consumers entitled to full disclosure about what is in their food? Many countries, including key U.S. trading partners in Europe and Asia, have adopted mandatory labeling laws for genetically modified crops such as corn and soybeans. Policymakers in the United States are under pressure from activist groups to adopt similar laws, and some public opinion polls suggest that 90 percent of Americans support mandatory GM labeling. But does GM labeling really protect consumers? In Thwarting Consumer Choice, Gary E. Marchant, Guy A. Cardineau, and Thomas P. Redick contend that mandatory GM labeling laws actually harm consumers by pushing genetically modified foods off the market. Although proponents of mandatory labeling often question the safety of genetically modified foods, the National Academy of Sciences and other leading research institutions agree that "GM foods present no unique risks, or greater risks than non-GM foods." Genetically modified foods are not only safe, but abundant and inexpensive. Because they require less use of pesticides and fewer acres of land than conventional crops, they do not overtax the environment. Future innovations could produce GM foods with increased vitamin levels and reduced fat content. Despite these vast benefits, the GM food industry is threatened by labeling requirements that are burdensome, expensive, and stigmatizing. Mandatory labeling would deter investment in this burgeoning biotechnology and deprive the public of important innovations. Ultimately, the authors conclude, GM labeling laws are antithetical to the notion of consumer choice.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Health & personal development Family & health Fitness & diet

1317

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: