White Confocal / Nejlevnější knihy
White Confocal

Kód: 15869853

White Confocal

Autor Rolf Theodor Borlinghaus

This book offers a comprehensive introduction to confocal microscopy - with a particular focus on spectral confocal microscopy. Beginning with an introduction to optical lenses, it provides a guide to compound microscopes and expl ... celý popis

3289


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize White Confocal

Nákupem získáte 329 bodů

Anotace knihy

This book offers a comprehensive introduction to confocal microscopy - with a particular focus on spectral confocal microscopy. Beginning with an introduction to optical lenses, it provides a guide to compound microscopes and explains related topics like microscopic resolution. It then presents an outline of fluorescence and its corresponding implications for microscopy. The following excursus on the confocal beam paths includes implementation of acousto-optical devices and modern sensor techniques. Complex relationships are explained in a comprehensible manner, supported by many graphical figures. Discussing the principles of magnifying optics and the technical fundamentals and modes of operation of modern laser scanning microscopes, it is a valuable resource for student and lab technicians as well as faculty members.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry Analytical chemistry

3289

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: