Kód: 11561414
Food historian Jackie Williams describes our eating habits from the earliest years of settlement to the time when railroads brought the latest ingredients and implements to regional cooks. As in her earlier acclaimed volume, Wagon ... celý popis
662 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 66 bodů
Food historian Jackie Williams describes our eating habits from the earliest years of settlement to the time when railroads brought the latest ingredients and implements to regional cooks. As in her earlier acclaimed volume, Wagon Wheel Kitchens: Food on t
662 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )