Texas BBQ / Nejlevnější knihy
Texas BBQ

Kód: 02462507

Texas BBQ

Autor Jonas Cramby

There is only one state in the US which lives up to the epithet 'the best BBQ in the world', and that is Texas. But what is BBQ? Traditional grilling means cooking a piece of meat as quickly as possible with a high heat, but BBQ i ... celý popis

448


Očekávaný dotisk
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Texas BBQ

Nákupem získáte 45 bodů

Anotace knihy

There is only one state in the US which lives up to the epithet 'the best BBQ in the world', and that is Texas. But what is BBQ? Traditional grilling means cooking a piece of meat as quickly as possible with a high heat, but BBQ is exactly the opposite - this is slow cooking at low temperatures. The meat doesn't dry up, but remains super juicy and slow cooking renders even cheap and chewy cuts tender and tasty. When the heat source is charcoal, wood shavings or wood, you automatically get an unbeatable spice in the form of perfumed smoke. In Texas BBQ you will get to learn all these techniques. It is a simple step-by-step guide to how to make the perfect Texas-style BBQ at home, whether you have an ordinary outdoor grill or a professional smoker. Learn about what sort of wood is suited to a particular meat, exact grilling times and smoking temperatures. But first and foremost, you will discover how to achieve a perfect, tender, juicy and smoked 'pulled pork' or 'brisket'. There are even recipes for side dishes - everything from grilled corn salad, via three varieties of Mac'n'cheese to a cheesy chile con queso. Fabulous mouthwatering photos and a fun step-by-step design will have you rushing to the grill as soon as you can.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery by ingredient

448

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: