Teorie velkého třesku od A do Z / Nejlevnější knihy
Teorie velkého třesku od A do Z

Kód: 01182361

Teorie velkého třesku od A do Z

Autor Amy Rickman

V knížce Teorie velkého třesku autorky Amy Rickman najdete vše, co jste kdy chtěli vědět o jednom z nejúspěšnějších televizních seriálů všech dob. Dozvíte se, jaké okolnosti doprovázely vznik tohoto sitcomu, o soukromém životě hla ... celý popis

85

Původní cena: 99 Kč

Ušetříte 14 Kč


Skladem v malém množství
Odesíláme do 24 hodin
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Více informací o knize Teorie velkého třesku od A do Z

Nákupem získáte 9 bodů

Anotace knihy

V knížce Teorie velkého třesku autorky Amy Rickman najdete vše, co jste kdy chtěli vědět o jednom z nejúspěšnějších televizních seriálů všech dob. Dozvíte se, jaké okolnosti doprovázely vznik tohoto sitcomu, o soukromém životě hlavních představitelů, nahlédnete do zákulisí a odhalíte řadu zajímavostí, které by měl každý fanda seriálu znát: kdo tvůrcům pomáhá s psaním scénářů, jak se zrodila znělka k seriálu, jak spolu herci vycházejí na place nebo jaké hostující hvězdy se v seriálu objevily.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v češtině Beletrie pro dospělé Romány, povídky, novely Humor a satira

Na knihu sleva pro
ISIC/ITIC držitele

85

Oblíbené z jiného soudku


Můžete nám věřit - jsme držiteli několika prestižních certifikátů dlouhodobé zákaznické spokojenosti.


Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 1937 dalších

Copyright ©2008-18 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se

Doručení:

Unikátní knihkupectví s nejširší nabídkou knih v Česku. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 899 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: