Technology of Wafers and Waffles II / Nejlevnější knihy
Technology of Wafers and Waffles II

Kód: 19549053

Technology of Wafers and Waffles II

Autor Tiefenbacher, Karl F. (Head of the Franz Haas Bakery Technology Centre; retired, FHW Franz Haas Waffelmaschinen GMBH, Leobendorf, Austria)

The Technology of Wafers and Waffles: Recipes, Product Development and Knowhow is the definitive reference book addressing new product development in wafers and waffles. As a companion manual to The Technology of Wafers and Waffle ... celý popis

4828


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Technology of Wafers and Waffles II

Nákupem získáte 483 bodů

Anotace knihy

The Technology of Wafers and Waffles: Recipes, Product Development and Knowhow is the definitive reference book addressing new product development in wafers and waffles. As a companion manual to The Technology of Wafers and Waffles: Operationa

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

4828

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: