Kód: 00056372
V první části publikace určené pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník jsou informace o strojích a zařízeních, které se používají v provozech společného stravování. Druhá část je zaměřena na technologické zásady správné př ... celý popis
Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
V první části publikace určené pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník jsou informace o strojích a zařízeních, které se používají v provozech společného stravování. Druhá část je zaměřena na technologické zásady správné přípravy pokrmů. Učebnice má schvalovací doložku MŠMT ČR.
Zařazení knihy Knihy v češtině Učebnice a odborná literatura Středoškolská výuka Ostatní středškolská výuka
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )