Spinal Cord Injured Patient / Nejlevnější knihy
Spinal Cord Injured Patient

Kód: 06379092

Spinal Cord Injured Patient

Autor Lee E. Ostrander

New edition of a text that provides time-tested methods for dealing with spinal cord injury. Lee (surgery, New York Medical College) and Ostrander (biomedical engineering, Rensselaer Polytechnic Institute) present 26 contributions ... celý popis

7142


Dostupnost neznámá
Na dotaz

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Odesláním žádosti souhlasím s Všeobecnými obchodními podmínkami.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Spinal Cord Injured Patient

Nákupem získáte 714 bodů

Anotace knihy

New edition of a text that provides time-tested methods for dealing with spinal cord injury. Lee (surgery, New York Medical College) and Ostrander (biomedical engineering, Rensselaer Polytechnic Institute) present 26 contributions that discuss diagnostic and evaluation methods, pathophysiology, medi

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Surgery Neurosurgery

7142

Oblíbené z jiného soudku


Můžete nám věřit - jsme držiteli několika prestižních certifikátů dlouhodobé zákaznické spokojenosti.


Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 1459 dalších

Copyright ©2008-17 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se

Doručení:

Unikátní knihkupectví s nejširší nabídkou knih v Česku. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 899 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: