Smoked / Nejlevnější knihy
Smoked

Kód: 14531512

Smoked

Autor Charlotte Pike

Not long after our ancestors started using fire they discovered the transformative effects of heat and smoke on meat: flavouring, tenderising and preserving it. The process is elemental and with chapters covering Fish, Cheeses & B ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Smoked

Anotace knihy

Not long after our ancestors started using fire they discovered the transformative effects of heat and smoke on meat: flavouring, tenderising and preserving it. The process is elemental and with chapters covering Fish, Cheeses & Butter, Meat& Vegetables, Charlotte Pike takes us back to a primeval way of cooking with over 80 smoky, succulent and mouthwatering recipes.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Preserving & freezing

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: