Science of Wine / Nejlevnější knihy
Science of Wine

Kód: 04618199

Science of Wine

Autor Jamie Goode

Praise for the First Edition "Winemaking these days is a complicated process that cannot always be understood intuitively. Fortunately Jamie Goode's "The Science of Wine: From Vine to Glass "explains some of the terms that critic ... celý popis

952


Očekávaná novinka
Termín neznámý

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Science of Wine

Nákupem získáte 95 bodů

Anotace knihy

Praise for the First Edition "Winemaking these days is a complicated process that cannot always be understood intuitively. Fortunately Jamie Goode's "The Science of Wine: From Vine to Glass "explains some of the terms that critics toss around. . . . Mr. Goode manages to make then lively and provocative."--Eric Asimov, "New York Times" A thoroughly revised and updated Second Edition of this essential and groundbreaking reference gives a comprehensive overview of one of the most fascinating, important, and controversial trends in the world of wine: the scientific and technological innovations that are now influencing how grapes are grown and how wine is made. Jamie Goode, a widely respected authority on wine science, details the key scientific developments relating to viticulture and enology, explains the practical application of science to techniques that are used around the world, and explores how these issues are affecting the quality, flavor, and perception of wine. The only complete and accessibly written resource available on the subject, "The Science of Wine: From Vine to Glass" engagingly discusses a wide range of topics including terroir, biodynamics, the production of "natural" or manipulation-free wines, the potential effect of climate change on grape growing, the health benefits of wine, and much more. A must-have reference for a wide audience of students, winemakers, wine professionals, and general readers interested in the science of wine. The Second Edition features: * A fresh new design with 100 color illustrations throughout * Discussions of some of the most hotly debated issues including genetically modified grapevines, sulphur dioxide, the future of cork, and wine flavor chemistry * New chapters on soils and vines, the science of grape varieties, oxygen management and wine quality, red wine production techniques, and the role of language to describe the subtleties of taste

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry

952

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: