Science of Nutrition, The: Pearson New International Edition / Nejlevnější knihy
Science of Nutrition, The: Pearson New International Edition

Kód: 02085417

Science of Nutrition, The: Pearson New International Edition

Autor Janice Thompson & Melinda Manore

Were you looking for the book with access to MasteringNutrition? This product is the book alone, and does NOT come with access to MasteringNutrition. Buy the book and access card package to save money on this resource. Bring intro ... celý popis

1858


Skladem u dodavatele v malém množství
Odesíláme za 4-6 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Více informací o knize Science of Nutrition, The: Pearson New International Edition

Nákupem získáte 186 bodů

Anotace knihy

Were you looking for the book with access to MasteringNutrition? This product is the book alone, and does NOT come with access to MasteringNutrition. Buy the book and access card package to save money on this resource. Bring introductory nutrition into focus with a functional approach. The Science of Nutrition, Third Edition offers the best combination of text and media to help students master the toughest nutrition concepts in the course, while providing the richest support to save instructors time. This thoroughly current, research-based nutrition text is uniquely organized around the highly regarded applied approach, which organizes vitamins and minerals based on their functions within the body and is easily seen in the organization of the micronutrient (vitamin and mineral) chapters. Rather than requiring rote memorization, the authors present the micronutrients based on their functions (such as fluid and electrolyte balance, antioxidant function, bone health, energy metabolism, and blood health and immunity), so that students can fully understand their effects on the body. The Third Edition further helps students master nutrition content both in text and online. Ten New Focus Figure visuals walk students through the toughest nutrition concepts in the course, making difficult physiological processes easier to understand.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine

1858

Oblíbené z jiného soudku


Můžete nám věřit - jsme držiteli několika prestižních certifikátů dlouhodobé zákaznické spokojenosti.


Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 1456 dalších

Copyright ©2008-17 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se

Doručení:

Unikátní knihkupectví s nejširší nabídkou knih v Česku. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 899 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: