Le Manoir Aux Quat' Saisons

Kód: 04052914

Le Manoir Aux Quat' Saisons

Autor Raymond Blanc

Raymond Blanc has achieved worldwide fame as an inspired chef with a relentless drive for perfection. His cooking has been described as 'an extraordinary process of creativity, passion, subtlety, indeed genius'. He is entirely sel ... celý popis

982

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Le Manoir Aux Quat' Saisons

Nákupem získáte 98 bodů

Anotace knihy

Raymond Blanc has achieved worldwide fame as an inspired chef with a relentless drive for perfection. His cooking has been described as 'an extraordinary process of creativity, passion, subtlety, indeed genius'. He is entirely self-taught and has never revealed the secrets of his cuisine. But here he explains his uniquely successful methods and shares some of the very special recipes from his Oxfordshire restaurant, Le Manoir aux Quat' Saisons. M. Blanc's reputation is such that even before it opened in 1984, Le Manoir was awarded two Michelin stars. In keeping with Raymond Blanc's insistence on fresh produce, the emphasis in this book is on seasonal variety, with thirty to forty recipes for each season. With glorious photographs by Michael Boys, a preface by Egon Ronay and foreword by Hugh Johnson, Le Manoir aux Quat' Saisons conveys a little of the genius of the chef widely regarded as the best in Britain.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

982

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 3343 dalších

Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se
Jsme tu pro vás jako obvykle. Zákaznická podpora a doručení zásilek bez omezení.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 199 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: