Quorum Sensing / Nejlevnější knihy
Quorum Sensing

Kód: 16474209

Quorum Sensing

Autor Livia Leoni, Giordano Rampioni

This detailed volume provides scientists interested in quorum sensing with a broad spectrum of methods and protocols useful for studying bacterial communication processes at the chemico-physical, molecular, and physiological level ... celý popis

5355


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Quorum Sensing

Nákupem získáte 536 bodů

Anotace knihy

This detailed volume provides scientists interested in quorum sensing with a broad spectrum of methods and protocols useful for studying bacterial communication processes at the chemico-physical, molecular, and physiological level. Divided into three sections, the content covers detection and quantification of quorum sensing signal molecules, methods for the studying of quorum sensing at the molecular, physiological, and population level, as well as identification and characterization of anti-quorum sensing agents. Written for the highly successful Methods in Molecular Biology series, chapters include introductions to their respective topics, lists of the necessary materials and reagents, step-by-step, readily reproducible laboratory protocols, and tips on troubleshooting and avoiding known pitfalls. Authoritative and cutting-edge, Quorum Sensing: Methods and Protocols serves as a comprehensive guide to the most important methodology currently available in the field.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Microbiology (non-medical)

5355

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: