Properties and Management of Drylands / Nejlevnější knihy
Properties and Management of Drylands

Kód: 06367846

Properties and Management of Drylands

Autor Food and Agriculture Organization of the United Nations

Contains an information base of more than 1000 selected documents, articles, hyperlinks, maps, statistics, photos and data sets relevant to drylands. The content provides a comprehensive overview of the state-of-the-art knowledge ... celý popis

1507

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění titulu

Informovat o naskladnění titulu


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile titul naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile titul naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o titulu Properties and Management of Drylands

Nákupem získáte 151 bodů

Anotace titulu

Contains an information base of more than 1000 selected documents, articles, hyperlinks, maps, statistics, photos and data sets relevant to drylands. The content provides a comprehensive overview of the state-of-the-art knowledge about drylands. The intention of this information tool is to serve as a major source of information for dryland experts and development planners.

Parametry titulu

Zařazení titulu Knihy v angličtině Earth sciences, geography, environment, planning The environment Environmental management

1507

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: