Kód: 04951892
Professional Cooking continues to be the best-selling book for the introductory cooking courses in culinary programs. Gisslen's provides a clear approach to explaining procedures and techniques, and then reinforces the learning t ... celý popis
5819 Kč
Dostupnost:
50 % šanceZadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 582 bodů
Professional Cooking continues to be the best-selling book for the introductory cooking courses in culinary programs. Gisslen's provides a clear approach to explaining procedures and techniques, and then reinforces the learning through recipes. The 8th edition sharpens the focus on basic cooking methods and food science. Cooking methods have always been the emphasis of Professional Cooking , but the new organization of the text brings the basic procedures into a more prominent position, making it easier for instructors to teach these fundamentals. Methods are supported by an understanding of the principles of food science, which receives additional attention in this Eighth Edition . In keeping with this important trend, the revision of Professional Cooking includes expanded coverage of developments in sous vide cooking and molecular gastronomy.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Industrial chemistry & manufacturing technologies Industrial chemistry
5819 Kč
Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 3249 dalších
Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s jejich užíváním. Více informací
Dobré na všech stránkách
Nákupní košík ( prázdný )