Processing and Preservation of Brinjal Pickle / Nejlevnější knihy
Processing and Preservation of Brinjal Pickle

Kód: 06839380

Processing and Preservation of Brinjal Pickle

Autor Md. Sultan Mahomud

The study was concerned with the pickling of brinjal and shelf-life analysis of brinjal pickles. The fresh brinjals and pickles were analyzed for proximate composition, microbiological status, sensory attributes and overall storag ... celý popis

1475


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Processing and Preservation of Brinjal Pickle

Nákupem získáte 148 bodů

Anotace knihy

The study was concerned with the pickling of brinjal and shelf-life analysis of brinjal pickles. The fresh brinjals and pickles were analyzed for proximate composition, microbiological status, sensory attributes and overall storage stability. Fresh brinjals were processed in sugar, oil and various types of spices. The proximate composition of fresh brinjal was moisture content 91.5%, protein content 1.3%, fat content 0.3%, ash content 1.3%, and vitamin-C 12 mg/100gm. The panelists tasted the productsand assigned marks for color, flavor, texture and overall acceptability. The interval was 15 days up to first 2 months and that was 1 month for the consecutive 4 months. All the pickles became soft for increasing time. Brinjal pickles important feature in our country.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Agriculture & farming

1475

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: