PŘÍRODNÍ LÁTKY A JEJICH BIOLOGICKÁ AKTIVITA SVAZEK 2 / Nejlevnější knihy
PŘÍRODNÍ LÁTKY A JEJICH BIOLOGICKÁ AKTIVITA SVAZEK 2

Kód: 01311002

PŘÍRODNÍ LÁTKY A JEJICH BIOLOGICKÁ AKTIVITA SVAZEK 2

Autor Lubomír Opletal, Věra Skřivanová

Monografie shrnuje ve 14 kapitolách a cca 620 stranách výsledky studia účinku přírodních látek (působících preventivně proti vývoji chorob hospodářských zvířat, terapeuticky a také toxicky) za posledních přibližně 20 let v Evropě, ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize PŘÍRODNÍ LÁTKY A JEJICH BIOLOGICKÁ AKTIVITA SVAZEK 2

Anotace knihy

Monografie shrnuje ve 14 kapitolách a cca 620 stranách výsledky studia účinku přírodních látek (působících preventivně proti vývoji chorob hospodářských zvířat, terapeuticky a také toxicky) za posledních přibližně 20 let v Evropě, USA a v Asii a jejich legislativy především v EU. Jednotlivé kapitoly jsou zpracovány autory pracujícími v oblastech zabývajících se výzkumem přírodních látek, jejich pozitivními i negativními vlastnostmi na hospodářská zvířata (a zčásti člověka, jsou-li součástí finálních potravin), možnostmi stanovení a ovlivnění jejich obsahu v krmivu a v dalších produktech. Monografie pojednává o legislativních aspektech doplňkových látek přírodního původu, antibiotických stimulátorech růstu a jejich alternativách, metabolitech rostlin, hub a některých mikroorganismů a jejich derivátech jako náhradě antibiotických stimulátorů růstu hospodářských zvířat, významu kyseliny fytové ve výživě zvířat a lidí, antiinvazních látkách přírodního původu jako preventivním faktoru v ontogenezi zvířat, nových a netradičních přírodních surovinách ve výživě zvířat, o probiotikách, prebiotikách a synbiotikách a možnostech jejich využití, přírodních antinutričních a toxických látkách v krmivovém a potravním řetězci, nežádoucích fungálních metabolitech a průmyslových metodách jejich eliminace, látkách přírodního původu potenciálně ovlivňujících reprodukci prasat a o perspektivách využití přírodních látek v 21. století.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v češtině Ostatní Nezařazeno

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: