Port Culinaire. Nr.30 / Nejlevnější knihy
Port Culinaire. Nr.30

Kód: 08024583

Port Culinaire. Nr.30

Autor Thomas Ruhl, Jürgen Dollase, Quinque Dacosta, Kevin Fehling

Themen sind:§- Avantgarde, Jürgen Dollase über Quique Dacosta§- On fire Grillen für Gourmets, Victor Arguinzoniz & Nils Jorra§- Die Produktwelten der Vanilla Venture, Kevin Fehling§- Alles gute kommt vom Po Culatello§- Das orienta ... celý popis


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Port Culinaire. Nr.30

Anotace knihy

Themen sind:§- Avantgarde, Jürgen Dollase über Quique Dacosta§- On fire Grillen für Gourmets, Victor Arguinzoniz & Nils Jorra§- Die Produktwelten der Vanilla Venture, Kevin Fehling§- Alles gute kommt vom Po Culatello§- Das orientalische Tagebuch Vol. II Arabien, Saliba.§- Himmel und Erde Aus der Küche eines Restaurantkritikers, Jürgen Dollase.§- Keltenhof Dressing Academy§- Come to the Cabaret Tigerpalast, Andreas Krolik.§- Ralf Bos das neue kulinarische Alphabet. D wie Diät§- HOT-OR-NOT-Award, Juryreise nach Norwegen§- Cru-de-Cao Award Gewinner 2013§- Sommelier dieser Ausgabe: Robert Mangold§- Wenn ein Karpfen sauer wird, Evert Kornmayer

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v němčině Ratgeber Essen & Trinken



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: