Kód: 06530102
A guide to Greek cooking, where the author shows you how to cook the best vegetables with a drizzle of olive oil, a squeeze of lemon and a sprinkling of oregano. It shows you how to infuse creamy yoghurt with succulent, sweet hone ... celý popis
Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
A guide to Greek cooking, where the author shows you how to cook the best vegetables with a drizzle of olive oil, a squeeze of lemon and a sprinkling of oregano. It shows you how to infuse creamy yoghurt with succulent, sweet honey or seasonal dishes such as spring lamb roasts or a winter pork casserole.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc National & regional cuisine
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )