Le Cordon Bleu Dessert Techniques / Nejlevnější knihy
Le Cordon Bleu Dessert Techniques

Kód: 11011592

Le Cordon Bleu Dessert Techniques

Autor Laurent Duchene, Bridget Jones, Cordon Bleu

Le Cordon Bleu's master chefs from around the world present hundreds of dessert techniques, illustrated with more than 1,000 full-color photos.


Momentálně nedostupné

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Le Cordon Bleu Dessert Techniques

Anotace knihy

Le Cordon Bleu's master chefs from around the world present hundreds of dessert techniques, illustrated with more than 1,000 full-color photos.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc Cookery dishes & courses

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: