Lactic Acid Bacteria and Bifidobacteria / Nejlevnější knihy
Lactic Acid Bacteria and Bifidobacteria

Kód: 16620790

Lactic Acid Bacteria and Bifidobacteria

Autor Kenji Sonomoto, Atsushi Yokota

Lactic acid bacteria (LAB) and bifidobacteria are amongst the most important groups of microorganisms used in the food industry. For example, LAB are used in the production of fermented products, such as yoghurts, cheese and pickl ... celý popis

6828


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Lactic Acid Bacteria and Bifidobacteria

Nákupem získáte 683 bodů

Anotace knihy

Lactic acid bacteria (LAB) and bifidobacteria are amongst the most important groups of microorganisms used in the food industry. For example, LAB are used in the production of fermented products, such as yoghurts, cheese and pickled vegetables. In addit

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Biology, life sciences Microbiology (non-medical)

6828

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: