Introduction to Hospitality Operations / Nejlevnější knihy
Introduction to Hospitality Operations

Kód: 04732800

Introduction to Hospitality Operations

Autor Peter Jones

This second edition of the most complete introductory text available examines the whole of the hospitality industry and the ways in which it operates. The first part examines the accommodation industry: hotels of all shapes and si ... celý popis

2414


U nakladatele na objednávku
Odesíláme za 17-26 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Introduction to Hospitality Operations

Nákupem získáte 241 bodů

Anotace knihy

This second edition of the most complete introductory text available examines the whole of the hospitality industry and the ways in which it operates. The first part examines the accommodation industry: hotels of all shapes and sizes, guesthouses, hospital services, residential care, hostels, and halls of residence. The second part focuses on the foodservice industry: restaurants, hotel foodservice, licensed trade, fast food, employee feeding, welfare catering, travel catering, and social catering. With contributions from a number of experts, this book is invaluable for students on higher education courses.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Economics, finance, business & management Industry & industrial studies Service industries

2414

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: