Handbook of Thermal Analysis and Calorimetry / Nejlevnější knihy
Handbook of Thermal Analysis and Calorimetry

Kód: 04611817

Handbook of Thermal Analysis and Calorimetry

Autor Michael E. Brown, Patrick K. Gallagher

This is Volume 5 of a Handbook that has been well-received by the thermal analysis and calorimetry community. All chapters in all five volumes are written by international experts in the subject. The fifth volume covers recent adv ... celý popis

10627


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Více informací

Více informací o knize Handbook of Thermal Analysis and Calorimetry

Nákupem získáte 1063 bodů

Anotace knihy

This is Volume 5 of a Handbook that has been well-received by the thermal analysis and calorimetry community. All chapters in all five volumes are written by international experts in the subject. The fifth volume covers recent advances in techniques and applications that complement the earlier volumes. The chapters refer wherever possible to earlier volumes, but each is complete in itself. The latest recommendations on Nomenclature are also included. Amongst the important new techniques that are covered are micro-thermal analysis, pulsed thermal analysis, fast-scanning calorimetery and the use of quartz-crystal microbalances.There are detailed reviews of heating - stage spectroscopy, the range of electrical techniques available, applications in rheology, catalysis and the study of nanoparticles. The development and application of isoconversional methods of kinetic analysis are described and there are comprehensive chapters on the many facets of thermochemistry and of measuring thermophysical properties. Applications to inorganic and coordination chemistry are reviewed, as are the latest applications in medical and dental sciences, including the importance of polymorphism.The volume concludes with a review of the use and importance of thermal analysis and calorimetry in quality control.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Mathematics & science Chemistry Analytical chemistry

10627

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: