Fundamentals of Professional Food Preparation

Kód: 04892422

Fundamentals of Professional Food Preparation

Autor Donald V. Laconi

This basic workbook for the food preparation laboratory portion of the Foodservice Fundamentals course offers guidance on cooking procedures and food categories. It features small-quantity recipes with simple ingredients, equipmen ... celý popis

4476


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-24 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Více informací o knize Fundamentals of Professional Food Preparation

Nákupem získáte 448 bodů

Anotace knihy

This basic workbook for the food preparation laboratory portion of the Foodservice Fundamentals course offers guidance on cooking procedures and food categories. It features small-quantity recipes with simple ingredients, equipment and procedure lists, prep sheets for all recipes, review exercises and chapter glossaries of basic terminology with definitions.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Technology, engineering, agriculture Other technologies & applied sciences Other vocational technologies & trades

4476

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 3339 dalších

Copyright ©2008-21 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se
Jsme tu pro vás jako obvykle. Zákaznická podpora a doručení zásilek bez omezení.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 1 199 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: