Fort Chipewyan and the Shaping of Canadian History, 1788-1920s / Nejlevnější knihy
Fort Chipewyan and the Shaping of Canadian History, 1788-1920s

Kód: 06332864

Fort Chipewyan and the Shaping of Canadian History, 1788-1920s

Autor Patricia A. McCormack

"The story of the expansion of European civilization into the wilderness continues to shape perceptions of how Aboriginal people became part of nations such as Canada. This groundbreaking study subverts this narrative of progress ... celý popis

3447

Dostupnost:

50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.
Prohledáme celý svět

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Fort Chipewyan and the Shaping of Canadian History, 1788-1920s

Nákupem získáte 345 bodů

Anotace knihy

"The story of the expansion of European civilization into the wilderness continues to shape perceptions of how Aboriginal people became part of nations such as Canada. This groundbreaking study subverts this narrative of progress and modernity by examining Canadian nation building from the perspective of a northern community and its residents.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Humanities History History: earliest times to present day

3447

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: