Film Sound / Nejlevnější knihy
Film Sound

Kód: 04041702

Film Sound

Autor Elizabeth Belto Weis

This classic anthology provides essential models for analyzing sound stylistics through the detailed study of critical sound films. Elisabeth Weis and John Belton carefully curate major essays from the world's most respected film ... celý popis

1481


Skladem u dodavatele
Odesíláme za 14-18 dnů
Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Dárkový poukaz: Radost zaručena

Objednat dárkový poukazVíce informací

Více informací o knize Film Sound

Nákupem získáte 148 bodů

Anotace knihy

This classic anthology provides essential models for analyzing sound stylistics through the detailed study of critical sound films. Elisabeth Weis and John Belton carefully curate major essays from the world's most respected film historians, aestheticians, and theorists, including Douglas Gomery, Barry Salt, Rick Altman, Mary Ann Doane, S. M. Eisenstein, V. I. Pudovkin, Rene Clair, Bela Belazs, Siegfried Kracauer, Christian Metz, David Bordwell, Kristin Thompson, Noel Burch, and Arthur Knight. Their selections recount the innovations and triumphs of Ernst Lubitsch, Fritz Lang, Orson Welles, Alfred Hitchcock, Rouben Mamoulian, Dziga Vertov, Robert Bresson, Jean-Luc Godard, Robert Altman, and Francis Ford Coppola, among many others, and explicate the techniques and practices of sound filmmaking from initial recordings to final theater playback. Film Sound is the ideal companion for anyone seeking both a comprehensive introduction to the form and a rich survey of its historical and global evolution.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině The arts Photography & photographs Photographic equipment & techniques

1481

Oblíbené z jiného soudku



Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších

Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies


Můj účet: Přihlásit se
Všechny knihy světa na jednom místě. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Vyzvednutí v Zásilkovně
zdarma nad 1 499 Kč.

Nacházíte se: