Kód: 06330825
This report reviews recent scientific information on nutrition and presents the recommendations of a consultation held in Rome in 1993. Key factors that may influence consumption, health, food production and processing, food marke ... celý popis
847 Kč
Dostupnost:
50 % šanceMáme informaci, že by titul mohl být dostupný. Na základě vaší objednávky se ho pokusíme do 6 týdnů zajistit.Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.
Nákupem získáte 85 bodů
This report reviews recent scientific information on nutrition and presents the recommendations of a consultation held in Rome in 1993. Key factors that may influence consumption, health, food production and processing, food marketing and nutrition education are discussed.
Zařazení knihy Knihy v angličtině Medicine Medicine: general issues Public health & preventive medicine
847 Kč
Osobní odběr Praha, Brno a 12903 dalších
Copyright ©2008-24 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíCookies
Nákupní košík ( prázdný )