Exquisite Matches / Nejlevnější knihy
Exquisite Matches

Kód: 05036915

Exquisite Matches

Autor Philippe Faure- Brac

Who better to praise the art of wine and food matching than Philippe Faure-Brac - sommelier, restauranteur and wine expert extraordinaire. Learn what certain wines can do for certain foods: to complement asparagus, salt cod branda ... celý popis

732

Původní cena: 915 Kč

Ušetříte 183 Kč


Dostupnost neznámá
Na dotaz

Informovat o naskladnění

Přidat mezi přání

Mohlo by se vám také líbit

Darujte tuto knihu ještě dnes
  1. Objednejte knihu a zvolte Zaslat jako dárek.
  2. Obratem obdržíte darovací poukaz na knihu, který můžete ihned předat obdarovanému.
  3. Knihu zašleme na adresu obdarovaného, o nic se nestaráte.

Vzor darovacího poukazu pro tuto knihuVíce informací

Informovat o naskladnění knihy

Informovat o naskladnění knihy


Souhlas - Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním osobních údajů k obchodním sdělením.

Zašleme vám zprávu jakmile knihu naskladníme

Zadejte do formuláře e-mailovou adresu a jakmile knihu naskladníme, zašleme vám o tom zprávu. Pohlídáme vše za vás.

Více informací o knize Exquisite Matches

Nákupem získáte 73 bodů

Anotace knihy

Who better to praise the art of wine and food matching than Philippe Faure-Brac - sommelier, restauranteur and wine expert extraordinaire. Learn what certain wines can do for certain foods: to complement asparagus, salt cod brandade or stuffed cabbage, to ennoble quail with grapes a goat's cheese or a lemon tart; and learn what certain dishes can do for certain wines: magnify a Pomerol, glorify a Vosne-Romanee or tease out the charms of a Chablis. These are just a few of the featured stars in this compilation of 66 proven food and wine marriages, all based on classical French cuisine. They range from simple to the more ambitious and, in some cases, the downright unconventional - and they all work surprisingly well. Each featured combination is accompanied by a list of suitable alternatives: other wines (French and non- French) that would also enhance the aromas of the dish, and other dishes that would pair happily with the wine. Philippe Faure-Brac explains each choice in terms of aromas flavours, textures and terroir characteristics. As practical as it is enjoyable, the book comes complete with recipes, two cross-referenced wine and dish indexes and a listing of the author's preferred producers.

Parametry knihy

Zařazení knihy Knihy v angličtině Lifestyle, sport & leisure Cookery / food & drink etc General cookery & recipes

Na knihu sleva pro
ISIC/ITIC držitele

732

Oblíbené z jiného soudku


Můžete nám věřit - jsme držiteli několika prestižních certifikátů dlouhodobé zákaznické spokojenosti.


Osobní odběr Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, ČB a 2041 dalších

Copyright ©2008-18 nejlevnejsi-knihy.cz Všechna práva vyhrazenaSoukromíMapa stránek


Můj účet: Přihlásit se

Doručení:

Unikátní knihkupectví s nejširší nabídkou knih v Česku. Navíc za skvělé ceny.

Nákupní košík ( prázdný )

Nakupte za 899 Kč a
máte doručení zdarma.

Nacházíte se: